Comunicate de presă

FINCOMBANK: BUN VENIT NOII OPȚIUNI ME2ME ÎN CADRUL SERVICIULUI MIA!

24 aprilie, 2024

În premieră, FinComBank a lansat prima pe piață opțiunea Me2Me în aplicația sa, în cadrul serviciului MIA Plăți Instant. Acum, poți uita de comisioane atunci când realizezi un transfer de bani între cardurile și conturile proprii deschise la diferite bănci din țară. Cu Me2Me, poți realiza ușor un transfer de pe contul/cardul FinComBank pe contul/cardul propriu deschis la o altă bancă.

Pentru a realiza transferurile între diferite bănci trebuie să activezi serviciul MIA Plăți Instant în cadrul tuturor aplicațiilor bancare unde ai deschis un card sau cont. Transferurile pot fi realizate între conturile curente și conturile de card doar în valuta națională, în MDL.

Opțiunea Me2Me permite efectuarea transferurilor între cardurile/conturile proprii deschise în diferite bănci din țară ce au fost înrolate cel puțin o data în serviciul Mia Plăți Instant. Astfel, nu mai e necesar de fiece dată să-ți înrolezi cardul/contul în serviciul Mia Plăți Instant, pentru a efectua transferuri între conturile proprii de la diferite bănci.

Acum, poți seta implicit contul FinComBank pentru primirea transferurilor MIA în aplicația mobilă FinComPay, iar la efectuarea unui transfer Me2Me, în lista de conturi disponibile pentru expedierea banilor, poți selecta orice cont deschis în alte bănci din țară. Doar câteva clickuri și banii vor fi în contul dorit!

Transferurile Me2Me până la 10.000 de lei pe lună sunt gratuite, iar cele care depășesc suma dată, te vor costa 0,5% din suma transferului, dar nu mai mult de 5 lei.

Serviciul MIA Plăți Instant oferă, de asemenea, opțiunile de a realiza și de a primi transferuri de bani între diferite bănci, folosind nr. de telefon mobil, precum și de a solicita un transfer de bani.

Află AICI cum accesezi și folosești opțiunea Me2Me.

Cu MIA, bucură-te de transferuri Me2Me gratuite, între cardurile și conturile proprii de la diferite bănci!

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2024.04.24 14:24 Alexei
    Conducerea bsncii face tot posibil ca clientii au la aceasta banca de toate...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.